Протеже Балоги у бігах. ГПУ провела обшуки у помешканні та кабінеті застуника Голови СБУ

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 14.05.2009 15:52 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7190

Слідчі Генеральної прокуратури 12 травня провели обшук житла заступника голови Служби безпеки України Тиберія Дурдинця в Ужгороді.

Про це повідомив представник Генпрокуратури.

За його словами, також був проведений обшук його робочого кабінету в СБУ.

Він відзначив, що ці заходи були здійснені в рамках кримінальної справи, порушеної проти Дурдинця за підозрою в невиконанні судового рішення про усунення його від виконання обов’язків заступника голови спецслужби.

Нагадаємо, Генпрокуратура доручила міліції і СБУ примусово доставити до суду Дурдинця для обрання йому запобіжного заходу.

12 травня Печерський райсуд Києва прийняв визначення про арешт Дурдинця у зв’язку з тим, що він не виконує рішення Окружного адмінсуду Києва про незаконність перебування його на посаді.

При цьому за даними начальника прес-служби СБУ Марини Остапенко, Дурдинець знаходиться на лікарняному і жодним чином не ухиляється від слідства.

На початку листопада 2008 Окружний адмінсуд Києва визнав незаконним і відмінив указ про призначення Дурдинця заступником голови СБУ, а 12 грудня 2008 Верховна Рада попросила Президента Віктора Ющенка відмінити цей Указ.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.