Життя після Балоги? Балога хоче шоу з мікрохвоном

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 19.05.2009 10:29 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7213

Віктор Балога готовий зустрітися з Президентом Віктором Ющенком для остаточного з’ясування їхніх позицій із приводу його відставки з посади глави секретаріату президента, а також публічно пояснити причини і мотиви свого рішення.

Про це він заявив пізно ввечері в понеділок.

"Я готовий зустрітися з Президентом, щоб остаточно з'ясувати всі обставини і позиції – його і свою", - сказав Балога.

"Крім того, я готуюся публічно вийти зі своєю позицією, щоб і суспільство, і медіа зрозуміли причини і мотиви мого вчинку. Я рішуче налаштований піти з цієї посади", - заявив глава Секретаріату Президента.

Балога нагадав, що 12 травня він "власноруч підписав заяву про відставку й офіційно подав її у секретаріат", і висловив упевненість у тому, що цей документ зареєстрований у Секретаріаті Президента.

Між тим, ближче до кінця дня понеділка одразу кілька джерел "Комерсанта" у Секретаріаті Президента заявили, що ситуація з відставкою Балоги кардинально змінилася.

Як сказав на той момент один зі співрозмовників видання, "ще рано говорити про відставку – схоже, все залишиться так, як було раніше".

Також увечері заступник глави секретаріату президента Ігор Пукшин, який курує юридичний напрямок, заявив газеті про відсутність формальних причин для звільнення Балоги з формулюванням "за власним бажанням":

"Для мене, як для юриста, фактом є не чутки, а підписаний указ президента. А на сьогодні відсутній не тільки проект такого указу (про відставку Балоги), немає навіть зареєстрованої заяви (про відставку)", - сказав він ввечері в понеділок.

"Конфлікт вичерпаний. Вони (Ющенко і Балога) помирилися", - підсумував один зі співробітників Секретаріату Президента.

Нагадаємо, що у ці вихідні той самий Балога заявляв, що написав заяву ще місяць тому.

В усякому разі досі не існує жодних документальних підтверджень ні слів Балоги, ні слів гаранта, ні слів інших осіб, які коментували цю тему.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.