Життя без Балоги. Гарант відправив сантехніка без шоу розлучення

Автор/джерело -  © Аратта-Україна,ІМК



Дата публiкацiї - 19.05.2009 13:11 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7214

Президент Віктор Ющенко оприлюднив Указ про звільнення з посади глави СП Віктора Балоги. Тепер головна інтрига: хто буде новим сантехніком на Банковій.

Сьогодні на офіційному ресурсі Президента України оприлюднено Указ № 337/2009: «Звільнити Балогу Віктора Івановича з посади Глави Секретаріату Президента України».

А тим часом у коридорах влади гадають, хто ж буде наступним головним клерком на Банковій.

З останні декілька днів найчастіше називалося ім'я новоспеченого керівника НУ та губернатора столичної області Віри Ульянченко.

Психологічно для Ющенка кандидатура Ульянченко буде найближчою. Можливо виникне багато проблем у зв'язку з тим, що вона і губернатор області, і глава політради «Нашої України», але, думаю, Віра Іванівна захоче піти на посаду голови СП.

Таку думку висловив народний депутат України від «Народної самооборони» Тарас Стецьків.

«Я думаю, що для Ющенка це був би найкращий варіант, хоча, це вже на політику не впливає. Якщо Ющенко хотів відправити у відставку Балогу, це потрібно було робити рік тому і це мало б тоді значення для рейтингу Ющенка. Заміна вже нічого не вирішить, тому що сильні менеджери не захочуть прийти, а ті, хто прийдуть - стратегічного бачення, як витягнути Ющенка, не мають», - підкреслив політик.

На питання, що після відставки робитиме Балога, політик відповів: «Думаю, він на якийсь час піде в тінь, а потім випливе або під час президентських виборів, або після».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.