Литвин узаконить парламентське ноу-хау

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 20.05.2009 15:19 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7222

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин підпише обидві постанови про створення обох Тимчасових слідчих комісій з розслідування інциденту за участю міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка в аеропорту м. Франкфурт-на-Майні.

Про це сьогодні повідомив сам голова ВР, посилаючись на результати засідання Погоджувальної ради.

За його словами, учасники засідання так і не домовилися про те, щоб працювала лише одна комісія.

«Оскільки ми не знайшли погодженого рішення щодо того, щоб була одна комісія, я інформую вас, що буде підписане рішення про дві комісії з усіма наслідками, що з цього витікають», - сказав Литвин.

Як повідомлялося раніше, 19 травня ВР створила дві Тимчасові слідчі комісії з питань розслідування обставин інциденту за участю міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка, що стався 4 травня 2009 року в аеропорту м. Франкфурт-на-Майні (Німеччина).

Перший проект постанови був внесений депутатом від БЮТ Ігорем Воротнюком. Головою цієї ТСК призначено депутата від БЮТ Романа Забазилюка. Усього до складу комісії ввійшло 9 народних депутатів.

Другий проект постанови про створення ТСК для розслідування обставин інциденту за участю Луценка в ФРН був внесений депутатом від Партії регіонів Владиславом Лук'яновим. Головою цієї ТСК призначений депутат від Партії регіонів Нестор Шуфрич.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.