Слово - не горобець... Кужель судитиметься із Ляпіною.

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 22.05.2009 16:41 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7244

Глава Державного комітету з питань підприємництва Олександра Кужель подасть в суд на народного депутата від фракції НУНС Ксенію Ляпіну, яка 21 травня заявила, що засідання уряду, що проходило в “Українському домі” в Києві, охороняли представники фашистської партії “Родіна”.

Нардеп Ксенія Ляпіна

Про це Кужель заявила сьогодні журналістам на прес-конференції.

«На звинувачення пані Ляпіної про те, що нас охороняють бійці партії «Родіна»... Я вчора їй сказала, що я подаю на неї в суд, тому що політик повинен відповідати за свої слова, за ті звинувачення, які він дає, хоча там і прізвище зобов’язало», - сказала вона.

Також Кужель відзначила, що вчорашнє засідання Кабміну охороняли тільки представники органів внутрішніх справ, і те тому, що «там були картини «Sotheby’s», а не тому, що там засідала прем’єр-міністр». «Охорона охороняла «Sotheby’s» - виставку, яка дуже багато мільйонів коштує», - сказала вона.

Нагадаємо, 21 травня Ляпіна заявила, що нараду прем’єр-міністра Юлії Тимошенко з підприємцями, яка проходила в Києві в «Українському домі», від мітингувальників охороняли представники фашистської партії «Родіна». За її словами, організацією засідання Кабміну займалося Держкомпідприємництва.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.