Українська політика має змінитися, інакше кризу не подолати

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 23.05.2009 19:42 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7248

Співголова Ради інвесторів при Кабінеті міністрів України Сергій Тігіпко наголошує на необхідності модернізації і радикального оновлення української політики.

Як передає кореспондент УНІАН, про це С.Тігіпко заявив у своєму виступі на з’їзді Трудової партії України, який проходив сьогодні у Києві.

Політик, зокрема, наголосив, що «сьогодні Україна наближається до соціального струсу через передінфарктний стан економіки”. «Як фахівець хочу сказати, що ми могли не мати таких втрат. Говорити і посилатися лише на світову кризу, я вважаю, є нечесно», - сказав С.Тігіпко, уточнивши, що основна проблема такого падіння і соціальних втрат полягає у стані української політики.

На думку С.Тігіпка, «коли потрібно було, як на конвеєрі, штампувати антикризові рішення, боротися з корупцією, розв’язати руки підприємцям, займатися Євро-2012, створювати нові робочі місця, інвестувати в інфраструктуру країни, ми займаємося політичними сварками, шоу з блокування трибун, йдемо у відпустки як народні депутати, нібито в країні усе гаразд».

У зв’язку з цим С.Тігіпко висловив упевненість, що сьогодні необхідна модернізація української політики та її радикальне оновлення. «Криза підштовхує нас до такого кроку», - підсумував С.Тігіпко.

Реалії української політики




 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.