Президент сьогодні здивував Кужель

Автор/джерело -  © РБК-Україна



Дата публiкацiї - 25.05.2009 13:47 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7254

Голова державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва Олександра Кужель заявляє, що їй невідомо про практику Державної податкової адміністрації щодо стягування податків наперед, про що сьогодні заявляв Президент України Віктор Ющенко.

Про це вона заявила сьогодні в ході форуму в Українському домі.

"Я такої інформації не маю … Єдине, на що скаржаться бізнесмени, це те, що в Одесі податкова адміністрація не приймає податкові звіти, якщо не має прибутку", - сказала вона.

За словами Кужель, більш актуальною проблемою є зловживання державними службовцями в сфері перевірок суб"єктів підприємницької діяльності.

Також вона заявила, що необхідно, щоб найближчим часом НБУ відновив кредитування бізнесу, оскільки якщо цього не станеться, то на бізнес в Україні чекає криза через дефіцит кредитних коштів.

Як повідомлялося раніше, сьогодні Ющенко заявив, іиступаючи на форумі, неприпустимою щодо бізнесу податкову політику, яку проводить уряд у складних економічних умовах. Замість того, щоб полегшувати податкові зобов'язання, уряд практикує збирання податків наперед і затримує відшкодування ПДВ.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.