Кузьмук теж має претензії к Єханурову

Автор/джерело -  © ForUm



Дата публiкацiї - 26.05.2009 15:07 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7266

Член Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони, колишній міністр оборони України Олександр Кузьмук відмічає серйозні недоліки в діяльності Міністерства оборони з питань керівництва повсякденною діяльністю Збройних Сил України.

Про це Кузьмук заявив за результатами наради з питань організації харчування в Збройних силах, яка пройшла сьогодні в Міноборони.

«Я констатую, що Збройні сили в черговий раз виявилися під вантажем політичних розбирань, і вантажем своїх власних помилок», - сказав Кузьмук з приводу останніх скандалів навколо діяльності військового відомства.

У зв'язку з чим колишній міністр оборони зазначив, що «випадковостей не буває, і наявна ситуація у військовому відомстві є результатом великих недоробок і недоліків діяльності керівництва міністерства в питаннях організації повсякденної діяльності такого складного організму як Збройні сили».

На думку Кузьмука, сьогодні існуюча система організації харчування в армії не виконує свої завдання якісно і в повному об'ємі.

Екс-міністр оборони зазначив, що за останні 5 років втрачений дієвий механізм взаємодії Міноборони і Генерального штабу в питаннях керівництва Збройними силами і забезпечення контролю їх діяльності.

На думку Кузьмука, в цій ситуації на засіданні РНБО необхідно переглянути і внести зміни в наявну програму розвитку ЗСУ до 2011 року, яка через відсутність фінансування не виконується.

Також Кузьмук вважає, що на період кризи ЗСУ повинні функціонувати за відповідним планом, який народний депутат розробив і передав Міністерству оборони.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.