Луценко сьогодні зайняв робоче місце

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 27.05.2009 19:46 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7277

Сьогодні Юрій Луценко приступив до виконання службових обов‘язків на посаді Міністра внутрішніх справ України.

Про це повідомила прес-служба.

Юрій Луценко взяв участь у засіданні Кабінету Міністрів України, на якому, зокрема, розглядалися результати службового розслідування. Після засідання уряду він приступив до виконання обов‘язків керівника Міністерства внутрішніх справ.

Як уточнив Міністр в інтерв‘ю ЗМІ, з моменту створення в парламенті тимчасової слідчої комісії він на прохання прем‘єр-міністра України Юлії Тимошенко написав заяву про відпустку, яку наразі перервав, приступивши до виконання службових обов‘язків керівника правоохоронного відомства.

Між тим, сьогодні Луценко заявив журналістам, що приступає до виконання своїх обов'язків і буде чекати рішення парламентської Тимчасової слідчої комісії з розслідування інциденту у франкфуртському аеропорту.

Також він повідомив, що на сьогоднішнє засідання уряду він прийшов на прохання прем'єр-міністра. "Я вийду із відпустки і приступлю до обов'язків міністра внутрішніх справ України ... На прохання прем'єр-міністра я брав відпустку у зв'язку із тим, що чинне законодавство не передбачає відсторонення міністра внутрішніх справ", - пояснив він.

Стосовно висновків урядової комісії, Луценко зазначив: "Було встановлено відсутність кримінального провадження щодо мене з німецької сторони, відсутність яких-небудь доказів про алкогольне сп'яніння, а також наявність виграшного для мене рішення суду щодо газети Bild".

Як повідомлялося раніше, сьогодні керівництво німецького видання заявило, що не вважає за потрібне виконувати судове рішення до закінчення процедури.

Коментуючи цю інформацію, член тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з питань розслідування інциденту Катерина Лук'янова закликала український політикум не спекулювати на темі Франкфуртського інциденту. "Якщо потрібно буде вдруге і втретє звернутися до суду, Юрій Луценко та його представники обов'язково це зроблять", - наголосила вона.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.