Шуфричу не дозволили збирати порожні пляшки у Франкфурті

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 29.05.2009 14:15 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7291

Представники прокуратури при земельному суді Франкфурта-на-Майні відмовилися зустрічатися з народним депутатом, головою тимчасової слідчої комісії ВР з питань розслідування інциденту за участю міністра внутрішніх справ Юрія Луценка в німецькому аеропорту.

Вчора мав розпочатися візит до ФРН нардепа Нестора Шуфрича (Партія регіонів), проте він не відбувся. Як повідомив член тимчасової слідчої комісії, народний депутат Михайло Чечетов (Партія регіонів), його проведенню завадили організаційні проблеми.

"Поїздка мала бути максимально продуктивною. Потрібно не просто полетіти подивитися місце, де були бійка і п`янка, пляшку пошукати, а конкретно поговорити із стюардесою, яку ображали, з поліцейськими, які надягали наручники, з суддею – про те, чому таке рішення ухвалювалося... І якщо полетіти туди без узгоджень, то можна затриматися там на місяць", – заявив виданню Чечетов.

Тим часом, стало відомо, що відмова від візиту до ФРН пов`язана з тим, що з Шуфричем відмовилися спілкуватися представники прокуратури при Земельному суді Франкфурта-на-Майні. Вчора у розпорядженні газети опинився лист прокурора Клауде на ім`я генерального консула України у Франкфурті-на-Майні Олександра Новоселова.

"Як я вже повідомляв вас сьогодні вранці у телефонному режимі (лист датований 26 травня), у рамках переговорів, про які ви просили, тимчасовій слідчій комісії не може бути надано якоїсь додаткової інформації щодо вищезазначених подій (інциденту в аеропорту), окрім тієї, яка вже була надіслана до генерального консульства. Виходячи з цього, прошу вашого розуміння щодо того, що я не маю можливості погодитися на цю зустріч", – йдеться у листі.

Як відомо, Франкфуртська прокуратура передала в українське генконсульство два документи – відмови у порушенні справи і проведенні розслідування стосовно міністра МВД Луценка і його сина Олександра.

Від “Аратти”:ми, поважаючи інтерес пана Шуфрича до встановлення істини, можемо порадити йому негайно розпочати пошуки порожньої тари від спиртних напоїв у аеропорту "Бориспіль". Адже, як встановив один наш колега, пан Луценко і там нібито прикладався до оковитої. Тим більше, у закордонне відрядження їхати не треба. Що, безумовно, заощадить народні кошти, такі важливі під час економічної кризи. З іншого боку, якщо вдасться знайти речовий доказ у вигляді породньої пляшки від горілки із відбитками пальців Луценка, то можна буде сміливо казати, що слідство проведене, як кажуть, задурно й сердито.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.