Microsoft запустила пошуковик Bing

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 1.06.2009 19:17 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7302

Компанія Microsoft запустила пошуковик Bing, який повинен зайняти місце Live Search.

Bing відкрився відразу на кількох десятках мов, включаючи російську і українську. Поки найбільш широким є американський розділ Bing. Російський та інші європейські розділи Bing проходять бета-тестування і доступні в режимі попереднього огляду.

Розробники позиціонують Bing не як звичайний пошуковик: за їхніми словами, він дозволяє швидко одержувати дані про товари (зокрема ціни), замовляти авіаквитки, використовувати місцевий пошук, надає карти та інформацію про бари, ресторани і магазини, а також шукає зображення та відеокліпи, відповідає на запитання.

Пошуковик анонсували 29 травня, а запустили без додаткових оголошень. В анонсі з Microsoft обіцяла відкрити Bing тільки 3 червня.

За оцінками фахівців, на просування Bing Microsoft витратить до 100 мільйонів доларів. Ця сума включає в себе не тільки інтернет-рекламу, але й телевізійні ролики, оголошення в пресі і по радіо.

Зазначимо, анонсуючи вихід пошуковика, Пол Стоддарт, голова відділу нових розробок у британській філії компанії Microsoft заявив, що компанія сподівається створити емоційний зв'язок між користувачами та своєю новою пошуковою машиною, а також залучити нових споживачів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.