Теракт у Мелітополі. Затримано двох підозрюваних

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 3.06.2009 10:47 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7315

Вчора за дорученням прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко створено урядову комісію із розслідування причин та ліквідації наслідків вибухів у відділенні «Ощадбанку» в місті Мелітополь. Вже є перший результат - затрмано підозрюваних.

Згідно із офіційним повідомленням, урядову комісію очолив Перший віце-прем'єр Олександр Турчинов.

До комісії увійшли представники міністерств з питань надзвичайних ситуацій, внутрішніх справ, охорони здоров’я, а також Генеральної прокуратури.

За дорученням Олександра Турчинова, представники комісії вчора вранці виїхали на місце надзвичайної події та кожні півгодини повідомляють про свою роботу Першому віце-прем’єр-міністру.

Обласній адміністрації, Мінздраву, МНС в Запорізькій області дано доручення вжити усіх необхідних заходів щодо забезпечення постраждалих медикаментами та усім необхідним.

МВС разом з Генеральною прокуратурою розпочали розслідування надзвичайної події, під час якої від вибухів постраждали 25 людей, троє з них перебувають в реанімації. Загрози життю постраждалих немає.

Як повідомов сьогодні вранці начальник ГУ МЧС у Запорізькій області Олексій Лепський, у Мелітополі щойно затримано двох підозрюваних у скоєні злочину.

Далі буде...


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.