Теракт у Мелітополі. Затримано другого підозрюваного

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 5.06.2009 13:33 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7333

Вчора вранці міліція затримала у Євпаторії другого підозрюваного у організації віибухів у приміщенні відділення Ощадбанку в Мелітополі.

Про це повідомила прес-служба.

У результаті спільних з управлінням Служби безпеки України в Запорізької області заходів працівниками ГУМВС України в Запорізькій області, за сприяння ГУМВС України в Автономній Республіці Крим, зранку 4 червня затримано у місті Євпаторія другого підозрюваного в здійсненні вибухів у мелітопольській філії „Ощадбанку”.

Разом зі своїм подільником, затриманим міліцією декілька днів тому, вони мали намір пограбувати згадану банківську установу.

Затриманий - 21-річний мешканець Запоріжжя, який проживає на території Ленінського району міста, сусід особи, яка підозрюється в організатора злочину.

Призвища підозрюваного - не розголошували.

Як повідомлялося раніше, 2 червня вранці в одному з відділень Ощадбанку в Мелітополі сталися 2 вибухи, в результаті яких постраждали 32 особи (зокрема 2 дітей). Шестеро постарждалих перебувають у важкому стані.

Того ж дня співробітники кримінального розшуку Мелітопольського ГУВС затримали підозрюваного у скоєнні злочину - 21-річного мешканця Запоріжжя, за місцем проживання якого було виявлено компоненти для створення вибухового пристрою, аналогічного використаному в Мелітополі, і вогнепальну зброю.

Затриманий заявив, що здійснив вибухи з метою відвернення уваги в момент запланованого ним пограбування банку.

Між тим, за даними слідства, під час вибуху факту крадіжки грошей зафіксовано не було.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.