Самоборонці повідали, чому вони не підтримали відставки Єханурова

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 5.06.2009 15:31 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7336

НС має багато претензій до Єханурова, але вважають, кадрове питання вирішувалося не правильно - треба було слідчу комісію.

«У нас є претензії до роботи міністерства оборони, але ми не хочемо брати участь у бійці заради бійки без стабілізаційного плану розвитку держави. А кадрові питання так не вирішують!», - прокоментував процедуру звільнення ВРУ Юрія Єханурова представник депутатської групи «Народна самооборона» Юрій Гримчак.

Гримчак сказав: «Так, у нас є багато претензій до Міністерства оборони України, їх треба розглядати, в тому числі і на Верховній Раді. Але при наявності звинувачень треба створювати спеціальну слідчу комісію, Верховна Рада повинна провести розслідування, і вже за його результатами потрібно виносити рішення про звільнення чи не звільнення».

«Оскільки цього не було зроблено, а було тільки рішення Профільного комітету, то на мій погляд, це не зовсім правильно, тому ми не голосували», - пояснив політик.

«Претензії є до діяльності Юрія Єханурова на посаді міністра оборони, - підкреслив Гримчак, - але їх треба розглядати згідно процедури. Вчора лідери фракцій погодилися не розглядати в такому ключі кадрові питання, а сьогодні вони спливли».

«Ми навіть не заслухали міністра на Верховній Раді, і процедура відбулась без попередження. Так не робиться, це неетично, тому що на його (Юрія Єханурова – ред.) місці може в подальшому опинитися інший міністр будь-якого уряду», - резюмував депутат Гримчак.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.