Космічне гартування киян. КМДА готує народ до холодної зими

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 15.06.2009 22:18 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7386

Відкрите акціонерне товариство “Київгаз” попереджає, що кияни можуть влітку залишитись без гарячої води.

Про це йдеться у повідомленні “Київгазу”.

На підприємстві зазначають, що причиною цього є 590 млн. грн. боргу АК «Київенерго» перед ДК «Газ України» за спожитий газ.

Якщо «Київенерго» не врегулює питання з поставками газу з «Газ України», то ВАТ «Київгаз» (згідно з дорученням ДК «Газ України» від 12.06.2009 р. № 234) буде вимушений розпочати процедуру обмеження газопостачання об’єктам АК «Київенерго» з 10.00 16 червня. Ця дія передбачена постановою Кабінету міністрів України № 1687 від 8 грудня 2006 р.

Як інформують в «Київгазі», з метою уникнення аварійних ситуацій та негативних наслідків підприємство звернулось до «Київенерго» з проханням вжити всіх необхідних заходів для підготовки газоспоживаючого обладнання компанії до безпечного обмеження газопостачання.

Від “Аратти”: Нагадаємо, що наразі рівень розрахунків киян за комунальні послуги є одним із найвищих в Україні, чого не можна сказати про КМДА, яка не вважає за потрібне сплачувати різницю у тарифах.

Втім, колись столичний Космос публічно заявив, що не корристується гарячою водою й миється виклюно холодною, що, за його словами, позитивно впливає на його здоров'я. От, напевно він й вирішив, що його виборці не гірші.

Щоправда, Космос декілька місяців після демонстрації свого здоров'я лікувався в Ізраїлі.

А де ж лікуватимемося ми, кияни, адже із охороною нашого здоров'я - ще гірше, ніж із умовно гарячою водою.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.