Янукович, Ющенко і Яценюк метикують на трьох

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 16.06.2009 11:15 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7387

Потенційні кандидати в президенти України: нинішній Президент Віктор Ющенко, Арсеній Яценюк і Віктор Янукович мають один на трьох виборчий штаб, яким керує власник компанії “РосУкрЕнерго” Дмитро Фірташ.

Про це заявила вчора прем`єр-міністр України і лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

"У них на трьох один штаб", - заявила Тимошенко, виступаючи в прямому ефірі програми „Свобода слова” на телеканалі ICTV.

За її словами, керує цим штабом співвласник компанії "РосУкрЕнерго" Дмитро Фірташ, якого Тимошенко назвала "прямим ворогом уряду" України, а сам штаб має в своєму розпорядженні значні фінансові і медійні можливості.

Тимошенко пояснила, що, на її думку, на наступних виборах "Ющенко є технічним кандидатом Яценюка", його завдання полягає в постійній критиці уряду і прем`єра. Яценюк, у свою чергу, сказала Тимошенко, технічний кандидат Януковича, його завдання - зібрати голоси в Західній Україні, а Янукович - справжній кандидат і конкурент для Тимошенко на виборах.

Прем`єр зазначила, що відбувся великий переговорний процес, "коли і Блок Литвина готовий був бути разом (з новою коаліцією), і велика частина "Нашої України - Народної самооборони" готова була бути разом, і всі інші сили, вони не були проти".

"І зрозуміло, що при такому масштабному об`єднанні всіх політичних сил тільки одна людина залишається за бортом - президент... І саме тому такі емоції", - зазначила прем`єр.

"Я теж збираюся йти на президентську кампанію. Крім того, ще десятків п`ять народних депутатів. Скажіть, будь ласка, як про конкурента можна сказати щось добре? Зрозуміло, що зараз усі, хто стоять навколо мене, сильні і здорові чоловіки, вони мріють про те, щоб впав уряд, щоб впав бюджет... Вони тільки не думають, що за цим впаде країна", - зазначила Тимошенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.