Тимошенко опинилася між бандитами та імпотентами

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 18.06.2009 17:50 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7416

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко стверджує, що саме він і Кремль стали назаваді ширці.

«Це правда, що я став цим каменем спотикання у створенні широкою коаліції між ПР та БЮТ. Цим і горджуся», — заявив лідер Громадянського руху «Народна самооборона» Луценко на прес-конференції у Львові.

Міністр зазначив, що лідер Партії Регіонів Віктор Янукович не хотів бачити його ні в уряді, ні в коаліції. «Коли у Верховній Раді зробили клоунаду із міліцейським кашкетом і пляшкою горілки, я зателефонував до Януковича і пояснив, що ніколи в житті не носив міліцейського кашкета, і нехай поставить там мій портрет, а не осоромлює весь особовий склад МВС. Принагідно я нагадав віхи його юнацької біографії, що чомусь Януковича дуже розсердило. Після цієї розмови, звісно, він про мене не хотів навіть чути", - зазначив Луценко.

Спроба створити широку коаліцію не вдалася також через позицію Кремля. «На моє переконання, рішення Януковича, яке він озвучив на свято Трійці, було продиктоване з Росії», — зазначив Луценко.

Відповідаючи на запитання, чи не було помилкою з боку Тимошенко намагання створити широку коаліцію, Луценко зазначив, що ці наміри були викликані складною ситуацією, з якою зіткнулася Тимошенко. «З одного боку — імпотенти, з іншого боку — бандити, але Тимошенко потрібно було з кимсь приймати в парламенті закони, а люди їй не дали скільки голосів, щоб вона могла це зробити самостійно», — сказав лідер НС.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.