Стали відомі подробиці загибелі сина Ганни Герман

Автор/джерело -  © Кіровоград. pro.ua



Дата публiкацiї - 18.06.2009 20:05 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7418

Народний депутат від БЮТ Володимир Яворівський розповів про результати розслідування обставин загибелі сина народного депутата Ганни Герман Романа на прес-конференції у Кіровограді сьогодні, 18 червня.

«Завершилося слідство і я можу вам розповісти деталі трагедії. Того ранку Роман та його старший брат поверталися з відпочинку з Одеси до Києва двома автомобілями. Зупинилися на відпочинок на трасі в готелі чи то в «Батьківській хата» чи в «Кропиві» — цього я не скажу точно. Старший син Ганни із сім’єю вирішив на ніч зупинитися в готелі, а Роман із старшим товаришем, який вів їхнє авто, повечеряли випили, але вирішили продовжити їхати додому. Однак після того, як вони вирушили, помітили пост ДАІ і, щоб не наражатися на неприємності через алкоголь, повернули назад. Зупинилися вже в ресторані «Сало», знову випили міцних напоїв і вирішили повернутися до готелю на нічліг. Як показала експертиза, швидкість, з якою рухався автомобіль, становила 222 кілометрів на годину. Зрозуміло, що коли перед ними на трасі з’явився вантажний мерседес, водій не зумів упоратися із керуванням і зміг лише звернути ліворуч від вантажівки. Це й врятувало йому життя, а Роман, який сидів поруч, після зіткнення помер на місці. Ніякої політики в цій трагедії я не вбачаю», — сказав Володимир Яворівський.

Як повідомлялося раніше, трагедія сталася 15. 06. о 4 ранку на трасі Одеса-Київ в Ульянівському районі Кіровоградської області.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.