Луценко повідомив офіційну версію загибелі сина Ганни Герман

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 18.06.2009 20:38 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7419

Причиною ДТП, у якій загинув син народного депутата Ганни Герман, за попередніми даними, стало перевищення швидкості водієм автомобіля BMW-335, у салоні якого перебував загиблий Роман Герман.

Про це повідомив сьогодні на прес-конференції у Львові міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

Він сказав: "Попередня експертиза показала, що задній міст вантажівки вилетів від удару. Це свідчить, що швидкість легковика була понад 150 км на годину. Однак остаточно причини ДТП будуть названі після завершення слідства".

За словами Луценка, аналізи крові загиблого в аварії сина Герман, а також його водія і водія вантажівки показали, що жоден з них не був у стані алкогольного сп’яніння.

Нагадаємо, вночі 15 червня на 251-му км автодороги Київ-Одеса (Ульянівський район, Кіровоградська область) сталося зіткнення автомобілів BMW-335 і вантажівки Mersedes-Benz. Р.Герман перебував у легковику і помер на місці пригоди.

Слідчим управлінням УМВС у Кіровоградській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.