З життя привидів. Литвин із Симоненком понастальгували

Автор/джерело -  © Радіо Свобода



Дата публiкацiї - 21.06.2009 17:33 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7429

Колишнього функціонера ЦК КПУ Володимира Литвина та нинішнього лідера КПУ об’єднала ностальгія по ленінському комсомолу, який тихо вмер більше двадцяти років тому.

Вчора у Києві відбулися чи то поминки, чи то святкування 90-ї річниці з дня створення Ленінського комсомолу України.

В урочистостях взяв участь голова Верховної Ради Володимир Литвин.

За словами спікера, ухвалення українським парламентом рішення про святкування цієї річниці свідчить про те, що всі усвідомлюють необхідність повернення до власних першоджерел.

«У мене є всі підстави привітати вас і себе з цією датою, яка має загальнодержавне значення», – зазначив Володимир Литвин.

Він наголосив, що історія XX-го сторіччя не була б повною, якби з неї були викреслені сторінки про Ленінський комсомол.

А лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко наголосив: «Ні в кого немає сумнівів, що сторінки української історії говорять, що комсомольське плем'я завжди було на передовій».

«Саме комсомольське плем'я побудувало велике суспільство і створило ту матеріальну базу, якою ми пишаємося, у тому числі й у нинішній Україні», – зазначив лідер комуністів.

26 червня виповнюється 90 років з дня створення Ленінського комуністичного союзу молоді України (ЛКСМУ).

Від “Аратти”: власне, ми також не проти, аби ніхто в Україні не забував що таке тоталітаризм, і що таке компартія, і що таке її "бойовий авангард" - ленінський комсомол.

Бо більшовички завжди робили найбруднішу та найтяжчу роботу руками молодих хлопців і дівчаток. Гірше за комсомольців - були тільки зеки. Це підтверджується численними прикладами так званих комсомольських новобудов - гігантів індустрії, де, як свідчать документи, заки були розбавлені комсомольським активом. Цей "актив" - краще б називати жертвами агітпропу.

Втім, наскільки відомо із біографій, і Симоненко, і Литвин про "подвиги" комсомолу знають виключно із агіток, бо вони ніколи у таких заходах участі не брали.

Їхня апаратна комсомольська юність пройшла у демагогії, брехні та розвагах, тобто комсомольських заходах на природі. Ну самі розумієте із чим.

І ми також розуміємо.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.