Аделаджа твердить, що він не аферист

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 23.06.2009 12:43 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7439

Пастор церкви “Посольство Боже” Сандей Аделаджа звинувачує Міністерство внутрішніх справ у тиску на фігурантів кримінальної справи про шахрайство фінансової групи “King’s Capital” з метою довести його причетність до шахрайства.

Про це він сказав в інтерв’ю виданню «Публичные люди».

«Тепер вони (МВС) уже знайшли всіх, кого потрібно було знайти, і чинять божевільний тиск на людей, щоб вони свідчили проти мене, та їм нецікаво нічого більшого: «Просто доведіть, розкажіть, в чому Сандей винен», - сказав Аделаджа.

На його думку, МВС намагається представити King’s Capital громадськості у вигляді організованого злочинного угруповання з ним на чолі.

Він назвав таку позицію МВС помилковою і безглуздою.

«А як мене взагалі до цього прив’язали - це диво. Може, тому, що вони (2 організатори King’s Capital) ходили сюди в церкву? Невже за всіх хто сидить, потрібно тепер заарештувати їх батюшку?» - задався питанням пастор.

У зв’язку з цим він хоче, щоб МВС швидше передало кримінальну справу до суду.

Аделаджа вважає, що на суді фігуранти справи публічно розкажуть про тиск, що чинився на них, внаслідок чого його непричетність до справи стане очевидною.

«Це (суд) буде кіно, театр. Я чекаю цього моменту, це буде момент слави для мене, тому що на суді ми доведемо все... Об мене якраз, вони зламають зуби», - упевнений він.

Пастор відзначив, що після того, що сталося зробив для себе висновки і змінить своє ставлення до людей.

Як повідомлялося раніше, у травні міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив про явку в міліцію з повинною одного з основних фігурантів кримінальної справи King’s Capital.

У лютому МВС порушила кримінальну справу за фактом заволодіння посадовими особами фінансової групи King’s Capital коштами громадян. Справа порушена за частиною 4 статті 190 Кримінального кодексу (шахрайство). За даними міліції, сума вкладених в групу грошей перевищує 100 млн. доларів.

Раніше міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив про причетність церкви «Посольство Боже» до діяльності фінансової групи King’s Capital, після Аделажда звинуватив Луценка в наклепі про причетність церкви до діяльності цієї фінансової групи.

Міліція порушила кримінальну справу відносно пастора церкви «Посольство Боже» Сандея Аделаджі за підозрою в шахрайстві.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.