У Росії активно пропагується сталінізм

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 24.06.2009 15:08 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7452

КПРФ розмістила у Воронежі 10 рекламних щитів із портретом Сталіна та гаслом “Перемога буде за нами”.

Про це в середу, 24 червня, повідомила прес-служба партії.

Білборди з'явилися в День пам'яті і скорботи, який відзначався 22 червня, але приурочені до початку урочистостей на честь 130-річчя Сталіна. Вони відбудуться в грудні 2009 року.

Деяких воронежців дана акція обурила. Приміром, мешканець міста Дмитро Вороб’євський сказав журналістові “Нєзавісімой газети”, що йому незрозумілий сенс гасла Перемога буде за нами. "Невже його послідовники-сталіністи обіцяють знову запанувати в Росії?", - висловив свої побоювання городянин.

Воронезька влада, як пише видання, поставилася до появи плакатів набагато байдужіше. "А чому вас саме щити про Сталіна цікавлять, а не, скажімо, банери з міліцейським жезлом, обтягнуті презервативом?", - запитав кореспондента видання начальник відділу реклами управління головного архітектора міста Сергій Бобровніков. За його словами, подібні банери в місті також з'являлися, але журналісти не проявили до них інтересу.

Однак, Бобровніков додав, що ознаки порушень в акції КПРФ є. Справа в тому, що рекламні щити повинні використовуватися тільки для реклами, комерційної або соціальної. Розміщувати на них іншу інформацію не годиться. Начальник відділу реклами доповів про помічені порушення керівництву і чекає на його рішення.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.