...А Кременчуцький НПЗ тероризують коти і собаки

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 25.06.2009 04:03 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7458

Співробітники нафтопереробного заводу компанії “Укртатнафта” у Кременчуці провели поголовну депортацію за межі підприємства котів і собак, які мешкали там.

Про це повідомив “Новини Полтавщини” в.о. головного інженера підприємства Валерій Бердяєв.За його словами, на такий захід адміністрація підприємства зважилася після двох аварій, винуватцями яких стали тварини, що проживали на території заводу.

Після першої аварії робітники депортували лише кілька кішок, а всім службам дали розпорядження: закрити доступ тваринам до устаткування і закрити двері підстанцій.

На рішучіші кроки керівництво заводу пішло після того, як через витівки бездомного кота зупинилося 11 об'єктів підприємства.

Зокрема, зупинилося насосне устаткування, виникли збої в комп'ютерах, роботі лабораторного устаткування, зупинилася проточна вентиляція.

Розповідаючи про цей інцидент, Бердяєв процитував одну з доповідних записок: "Кіт, який жив на одному з об'єктів, після кількох днів відсутності тричі повертався на завод. Результатом цього стало коротке замикання, причиною якого стала тварина".

Від “Аратти”. Можливо це через котів-терористів в Україні постійно дорожчають нафтопродукти? Адже депортація вусатих-смугастих теж потребує неабияких коштів!


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.