Янукович вирішив піарнутися і побайдикувати водночас

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 25.06.2009 15:11 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7461

Партія регіонів знайшла привід заблокувати парламент.

Сьогодні прес-служба ПР розповсюдила заяву лідера партії Віктора Януковича:

“Парламент не може піти у відпустку, не збільшивши прожитковий мінімум для найбідніших громадян. Партія регіонів наполягає на тому, щоб вже сьогодні проголосувати за збільшення мінімальних зарплат на 200 гривень.

Якщо владна коаліція не погодиться на це – ми заблокуємо парламент.” - говориться у заяві.

Замість післямови. Звичайно, на перший погляд, піклування про "маленьких українців" під час кризи - виглядає пристойно. Проте, очевидно, що не про них йдеться.

Бо, насправді, де візьмуть підприємства кошти, аби збільшити, як виплати зарплатні, так і відрахування у пенсійний та інші фонди? Може панове мільярдери із фракції ПР на чолі із Віктором Федоровичем поділяться?

Чи на раді фракції усі нардепи вирішили сплатити податки із тіньових грошиків?

До речі, можемо нагадати панові Януковичу разом із його колегами, що саме Донецька область, в якій вся влада належить ПР - традиційний лідер із заборгованості по зарплатні. Виходячи із цієї законодавчої ініціативи, можемо логічно припустити, що у разі її прийняття - борги стрімко зростатимуть. І що виігає від цього пересічний виборець? Папірця, як відомо, на хліб не намажеш.

А от славнозвісної антикризової програми від ПР, яка нібито зробить нас заможними вже сьогодні - щось не чутно. І совість, при тому, дозволяє регіоналам піти у відпуски без її прийняття.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.