У смерті Джексона винні лікарі?

Автор/джерело -  © ІМК



Дата публiкацiї - 26.06.2009 13:11 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7473

Особисті лікарі винні у смерті Майкла Джексона.

Таку думку висловив колишній менеджер співака Тарек бен Амар.

"Абсолютно очевидна злочинна роль у всій цій справі тих лікарів, які нібито лікували його багато років. Саме вони знищили йому обличчя, давали йому масу ліків для зняття болів", - сказав він.

"У М.Джексона було безсоння, тому він приймав снодійне. Він був справжнім іпохондриком, і нам, його друзям, навіть важко було визначити, чи дійсно він на щось хворий, оскільки навколо нього сформувалася група лікарів-шарлатанів, які отримували вигоду з цієї "хвороби", примушуючи його витрачати тисячі і тисячі доларів на ліки і вітаміни", - відзначив бен Амар.

Він виразив упевненість, що серцевий напад, який призвів до смерті співака, був викликаний постійним прийомом ліків, виписаних лікарями.

"Я ніколи не бачив, щоб Джексон вживав наркотики", - заявив колишній менеджер у відповідь на чутки, що з'явилися, про те, що смерть співака могла бути викликана передозуванням наркотичних речовин.

"Майкл Джексон не вів здорового способу життя, він неправильно харчувався, він не міг займатися спортом. Все це здатне привести до аналогічного трагічного фіналу будь-якої людини, яка опинилася в подібній ситуації", - додав бен Амар.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.