Microsoft планує продавати Windows 7 на USB-накопичувачах

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 30.06.2009 13:19 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7484

Компанія Microsoft планує продавати нову операційну систему Windows 7 на USB-накопичувачах.

Про це повідомляє Ferra.ru із посиланням на ресурс CNET.Таким чином, оновлення ОС на комп'ютері можна буде зробити легко і швидко, без використання оптичних дисків, а просто за допомогою звичайної флеш-карти.

Тим паче, що не усі комп'ютери оснащені вбудованими приводами, наприклад, у нетбуків або ультратонких ноутбуків вони зазвичай просто відсутні, - пише видання.

Щоправда, у такої схеми є й недоліки: USB-накопичувачі з пам’яттю у кілька гігабайт, які будуть потрібні для запису операційної системи, істотно дорожчі, ніж звичайний CD або DVD.

Крім USB-накопичувачів, операційна система Windows 7, можливо, буде продаватися і як оновлення, яке просто можна буде завантажити через інтернет на свій комп'ютер. Microsoft уже продає версію Windows для завантаження, теоретично, такий спосіб може бути доступний і для Windows 7.

Крім того, встановити оновлення операційної системи можуть фахівці. Подібний сервіс під назвою Geek Squad пропонує, наприклад, мережа американських роздрібних магазинів техніки Best Buy. Комерційний директор Best Buy, підтвердив, що компанія планує зробити установку Windows 7 доступною у Geek Squad.

Нагадаємо, що 26 червня Microsoft назвала ціну Windows 7 і розповіла, як отримати ОС безкоштовно.

У США ліцензійна версія операційної системи Microsoft Windows 7 Home Premium буде коштувати 199 доларів. Windows 7 Professional обійдеться у 299 доларів, Windows 7 Ultimate - у 319 доларів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.