Вони нами правлять! У лавах регіоналів засвітили гоміка-наркомана

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 30.06.2009 15:51 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7486

Якщо Партія регіонів так піклується про моральне обличчя наших офіційних осіб за кордоном, то чому б їй не почати з геїв-наркоманів у власних лавах. Можливий варіант публічного обміну компроматом.

Про це заявив народний депутат від НС Юрій Гримчак, коментуючи настирливі спроби колег-регіоналів реанімувати справу Юрія Луценка.

Нині, коли усі спроби парламентських «комісарів» знайти хоча б якусь зачіпку, яка б доводила провину Юрія Віталійовича у франкфуртському інциденті, закінчилися нічим, такі зарозумілі «політичні діячі» від Партії регіонів, як Леонід Кожара, уже готові списати фактичну безрезультатність роботи обох парламентських ТСК ледь не на корумпованість вищого керівництва Німеччини, за вказівкою якого начебто і було зам‘ято справу», - зазначив Гримчак.

За словами Гримчака, «усі ці посилання на якісь анонімні джерела у німецькій поліції без жодного документу, фото, аудіо- чи відеодоказу нічого не варті, бо насправді їх немає й ніколи не було».

«Замість того, щоб задурювати голови небайдужим до політики українцям усякими вигадками про Луценка, нехай Кожара краще пояснить своїм колегам з Партії регіонів та іншим парламентарям, чому це людям дуже часто доводилося бачити його як в Україні так за її межами в середовищі осіб з нетрадиційною сексуальною орієнтацією у стані, що скажімо так, нагадував важке наркотичне сп‘яніння? Мені, звичайно, немає найменшого діла до сексуальної орієнтації Л.Кожари, якщо її прояви не несуть загрози для оточуючих. Однак, якщо Партія регіонів так піклується про моральне обличчя наших офіційних осіб за кордоном, то чому б їй не почати з геїв-наркоманів у власних лавах?», - наголосив нардеп.

Він додав, що цю інформацію він отримав від неофіційних джерел інформації за кордоном, а також офіційних кіл українського МЗС.

Гримчак також заявив: «Якщо Леонідові Кожарі потрібні докази його власних «подвигів», то за його люб‘язної згоди готовий надати засобам масової інформації чисельні фото- та відеоматеріали, які, скажімо так, засвідчують не тільки популярність депутата-регіонала у гей-середовищі, а й доводять його небайдужість до наркотичних речовин. Натомість, в першу чергу, хотілося б отримати фото- і відеоматеріали, що компрометують Луценка».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.