Олег Тягнибок: Україна перетворюється в багатонаціональний сміттєзбірник Європи

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 2.07.2009 02:01 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7497

Трагедія в Марганці, де на вихідні під час бійки було вбито 22-річного сержанта міліції Сергія Бондаренко, може стати “першою ластівкою” у низці подібних інцидентів вже найближчим часом

22-річний інспектор патрульної служби міліції Сергій Бондаренко загинув від ножового поранення, отриманого при спробі припинити бійку в одному із кафе міста Марганець Дніпропетровської області

Для українського суспільства події, які розгорнулися в містечку Марганець Дніпропетровської області у зв’язку із вбивством молодого українця-міліціонера під час конфлікту українців з агресивно налаштованими представниками вірменської діаспори, стали справжнім шоком.

Я повідомляє прес-служба Всеукраїнського об‘єднання "Свобода", Голова ВО Олег Тягнибок прокоментував ситуацію навколо подій у Марганці: "Незважаючи на щільну інформаційну блокаду, багаторічні проповіді "політкоректності" та примусове насаджування "толерантності" до чужинців, правда про трагедію прорвалась крізь тенета офіціозу. Намагання правоохоронних органів видати вбивство молодого сержанта за звичайну побутову бійку та приховати конфлікт на ґрунті ненависті до українців не дали жодного результату. Реакція українців Марганця стала сюрпризом як для непроханих гостей, так і для представників влади, за сприяння якої вірменська меншина протягом багатьох років почувала себе господарями в місті та зухвало демонструвала свою зверхність над корінними мешканцями. Самоорганізувавшись, українці нарешті відродили кращі козацькі традиції Запорізької Січі, і дали рішучу відсіч зайдам на вулицях рідного міста. Врятуватись від народного гніву знахабнілим вихідцям із Закавказзя допомогло лише втручання загонів міліції особливого призначення, оперативно стягнутих в Марганець. Наразі ситуація в місті залишається вибухонебезпечною, адже українці небезпідставно побоюються, що злочинцям вдасться уникнути справедливого покарання, як це уже неодноразово траплялося.

Незалежно від того, як закінчиться справа про вбивство українця в Марганці, сьогодні з упевненістю можна констатувати низку вкрай небезпечних тенденцій:

1. Завдяки потуранням демоліберальної влади та політики Брюсселю з перетворення України в багатонаціональний сміттєзбірник Європи, на території нашої держави, особливо в південно-східних регіонах, формуються справжні ґетто чужинців, які активно освоюють український життєвий простір.

2. Корумпованість антиукраїнської влади призводить до того, що кожного року зростає потік як легальних, так і нелегальних мігрантів, які цілеспрямовано осідають в українських містах.

3. Ментальні, соціальні та культурні відмінності між мігрантами і автохтонним населенням призводять до зростання міжнаціональної напруги, а небажання правоохоронних органів захищати українців від агресії чужинців призводить до трагічних наслідків.

Виходячи з цього, на превеликий жаль, доводиться констатувати, що трагедія в Марганці може стати "першою ластівкою" у низці подібних інцидентів вже найближчим часом, а в перспективі Україна може постати перед загрозою масових мігрантських заворушень".

Всеукраїнське об’єднання "Свобода" звертається до правоохоронних органів з вимогою оперативно розслідувати вбивство сержанта міліції С. Бондаренка та притягнути вбивць до відповідальності. Разом з тим, закликаємо всіх українців виявляти солідарність та взаємодопомогу, підтримуючи співвітчизників з метою недопущення подібних трагедій.

Нагадаємо, в місті Марганець в минулі вихідні 22-річний інспектор патрульної служби міліції Сергій Бондаренко загинув від ножового поранення при спробі припинити бійку в одному з міських кафе. Бійка відбулася між українцями і вірменами.

Пізніше бійка поновилася у будівлі місцевої лікарні, куди були доставлені що постраждали з кафе. Українці почали громити автомобілі, що належать вірменам. За словами місцевих жителів, під час безладів була чутна стрілянина. ЗМІ повідомили, що в місто був введений міліцейський спецназ.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.