Адвокат Лозінського не знає де його підзахистний, матеріалів справи - не бачив

Автор/джерело -  © РБК-Україна



Дата публiкацiї - 3.07.2009 15:43 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7510

Адвокат Віктора Лозінського, якого сьогодні Верховна Рада позбавила мандату народного депутата, Роман Денисюк не знає, де на сьогодні перебуває його підзахисний.

Про це Денисюк повідомив сьогодні на брифінгу.

Він відмовився виконати прохання журналістів зателефонувати Лозінському, щоб з'ясувати, де той зараз перебуває.

Денисюк повідомив, що попри порушення кримінальної справи, йому як захиснику не надано копії постанови про порушення кримінальної справи, тому він не може оскаржити постанову про порушення кримінальної справи в суді. Крім того, він не може ознайомитися з матеріалами справи.

Адвокат зазначив, що на сьогодні процесуальний статус Лозінського – "підозрюваний". "Я вважаю, що він підозрюваний", - сказав він. Денисюк не виключає, що слідство оголосило Лозінського в розшук.

Генеральна прокуратура 1 липня ц.р. порушила кримінальну справу проти тоді ще нардепа від БЮТ Лозінського. Справу порушено за ч.2. ст.121 (нанесення навмисних важких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу. Генпрокурор Олександр Медведько направив того ж дня у Верховну Раду подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і взяття під варту Лозінського.

Нагадаємо, 16 червня ц.р. в ЗМІ з'явилася інформація про те, що народний депутат від БЮТ Лозінський, прокурор Голованівського району Кіровоградської обл. Горбенко і начальник міліції Голованівського району Кіровоградської обл. Ковальський на смерть забили жителя с. Красногорка Голованівського району Олійника.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.