Фішка з “бородою”. Як і у 2004 році, Янукович базікає про чесні вибори

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 6.07.2009 11:31 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7518

Напередодні президентського марафону регіонали витягнули із нафталіну стару фішку про чесні вибори.

Партія регіонів ініціює проведення 6 липня круглого столу на тему „За прозорі і чесні президентські вибори без брудних технологій та фальсифікацій”.

Про це сповістила прес-служба.

Пропонуємо провести дискусію з представниками всіх парламентських фракцій у прямому ефірі телеканалу „Рада” за участю журналістів усіх ЗМІ.

Замість післямови. Всі добре пам'ятають, що на минулих президентських виборах саме ПР та "єдиний кандидат від влади" Янукович, голосніш за всіх втюхували нам, виборцям, як вони хотять чесних виборів.

Проте, всі ми побачили поза тим лементом, і наглий адмінресурс, і бронетехніку під стінами ЦВК, і брутальні фальсифікації. І "каруселі" у вигляді ешелонів Кірпи, і паралельні сервера, і старі газети у мішках, замість бюлетенів. Ми також стали свідками небувалої електоральної активності "українців" у Росії - цілі поїзди і автоколони бажаючих віддати свій голос за двічі "не судимого" перетнули кордони України у день голосування, створюючи враження, що насправді росіяни у Росії - національна меншина, а більшість - виключно українці.

Ми пам'ятаємо також вердикт Верховного Суду, який зафіксував неможливість перерахунку голосів у зв'язку із тотальними фальсифікаціями.

Втім, оскільки наші доблесні слідчі ГПУ так і не виявили організаторів цього злочину, обмежившись декількома десятками дрібних виконавців, то нині ми наочно бачимо: у когось знову засвербіло стимулювати новий Майдан.

Ми ж, навчені сумним досвідом громадяни, також не проти, тільки навряд чи цього разу будемо співати виключно пісень і чекати милості від нової влади.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.