Кому потрібна руйнація влади? Янукович - таранна колода Банкової

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 6.07.2009 14:20 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7520

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин вважає, що Партія регіонів намагається дати Президентові України Віктору Ющенку підстави для розпуску парламенту.

Про це він заявив на засіданні Погоджувальної ради лідерів фракцій та голів комітетів парламенту.

Литвин завважив, що фракція Партії регіонів робить все для того, аби парламент не працював і не було можливості закрити сесію.

За його словами, у зв’язку з цим почнеться відлік 30 днів з того дня, коли парламент не працює, що відповідно до Конституції України є підставою для розпуску Верховної Ради.

Як повідомлялося раніше, 3 липня відбулось позачергове засідання парламенту.

На ньому планувалося розглянути три питання, однак через блокування роботи ВР депутатами від фракції Партії регіонів парламент ухвалив лише одне рішення. “Регіонали” вимагали розглянути законопроект про підвищення розміру прожиткового мінімуму й мінімальної зарплати.

Сьогодні, 6 липня, перший заступник керівника фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що депутати від ПР знову заблокують роботу Верховної Ради, якщо завтра не буде розглянуто законопроект про підвищення соціальних виплат.

Від “Аратти”: наразі очевидно, що проти України діє злагоджений дует двох Вікторів. Бо саме вони: один у парламенті, другий - на Банковій, тривалий час методично дезорганізують українську державну владу. Під будь-яким приводом.

І насправді неважлива, формальна сторона. Чи ви насправді вірете, що фракція, в якій сконцентрувалися мультимільйонери, насправді мріє про добробут тих, кого щойно обібрали?

Очевидно, що "турбота про виборців" - лише пропагандистська фішка. Насправді ж тільки двоє в унісон твердять про розпуск парламенту: Президент Віктор Ющенко і лідер оППозиції Віктор Янукович.

І щоб побачити замовника цього дуету - не варто навіть і напружуватися, бо тільки одній державі це вигідно. Аби заощадити на прямій агресії.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.