Кислинський судитиметься із Москалем за сутенерство

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 8.07.2009 20:35 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7541

Заступник Голови СБУ Андрій Кислинський судитиметься із нардепом Геннадієм Москалем.

Про це повідомила прес-служба.

У зв'язку з появою у деяких засобах масової інформації заяви народного депутата України Геннадія Москаля заступник Голови СБУ Кислинський А.М. звернувся до суду з метою захисту своєї честі, гідності та ділової репутації.

“Служба безпеки України офіційно заявляє, що останні заяви Г.Москаля є відверто брехливими та наклепницькими, носять відверто провокативний характер та мають на меті дискредитацію СБУ та її керівництва на фоні розслідування суспільно значимих справ”. - наголошується у повідомленні прес-служби.

Як повідомллялося раніше, сьогодні коментуючи учорашній спіч гаранта у Генпрокуратурі, Москаль повідомив, що Андрій Кислинський мав проблеми із законом, займаючись сутенерством.

“Оскільки Президент говорив на засіданні Генпрокуратури «про дівчат і про бані», то я б хотів нагадати, що один із заступників Глави Секретаріату Президента пан Кислинський, який нині переведений в СБУ і опікується проблемами Голодомору, ще на початку 90-х років працював сутенером на трасі Луганськ-Антрацит на кемпінгу Боково-Платово, про що є відповідні документи: приводи, пояснення і тому подібне. І можу особисто направити Президенту ці документи”. - заявив Москаль.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.