Хроніки життя недоторканих. Шуфрич замахнувся на недоторканість Льовочкіна

Автор/джерело -  © Сєгодня



Дата публiкацiї - 8.07.2009 21:57 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7542

Сьогодні нардеп Нестор Шуфрич відправив у нокаут нардепа Сергія Льовочкіна. Прямо на вулиці.

Нестор Шуфрич

Відбулося це десь в 17.40 в кінотеатрі “Зоряний” біля ресторану, розташованого на першому поверсі. Нагадаємо, в “Зоряном” проходять засідання фракції Партії Регіонів. Так було і сьогодні.

“Десь в 16.00 почалося засідання. Під час своєї мови Віктор Янукович дорікнув Нестору Шуфріча в тому, що той не супроводжував його в цей вівторок під час перебування в Керчі. Річ у тому, що за кожним нашим депутатом закріплений відповідний округ, і коли лідер їде туди, то і депутат теж туди приїжджає. Керч закріплена за Шуфрічем”, - розповів нам один з депутатів-регіоналів, присутній на “розбираннях”.

Після докорів Януковича слово узяв Шуфріч і пояснив свою відсутність тим, що просто не знав про поїздку “Мені нічого не повідомили. Вчора з ранку я блокував трибуну Ради, а з 2 до 6 годин брав участь в засіданні комісії з Луценко”.

Річ у тому, що спочатку поїздка лідера регіоналів планувалася до Керчі на 14 липня, проте потім була перенесена на раніше число, на 7 липня, про що, на думку, Шуфріча йому повинен був повідомити Льовочкин. Нестор Іванович вважає, що той цього не зробив, щоб просто його підставити Шуфріча, який відноситься до протімошенковському крила Партії Регіонів, промовця за коаліцію з БЮТ. В той же час Сергій Льовочкин разом депутатом-регіоналом Юрієм Жваво близький до глави Росукренерго Дмитра Фірташу і відноситься до категоричних супротивників будь-якого союзу з Юлією Тимошенко. Вони з Шуфрічем один з одним не спілкуються і руки один одному не подають.

У свою чергу, в у відповідь слові Сергій Льовочкин виразив подив тим, чому він повинен повідомляти Шуфрічу про графіку поїздок Януковича. Мовляв, на партійному сайті є вся потрібна інформація. На цьому все і закінчилося.

Сергій Льовочкін

Після закінчення засідання фракції, першим із залу вийшов Нестор Шуфріч і пішов вниз. Услід за ним швидкою ходою відправився до виходу Льовочкин. Десь в районі ресторану він хотів пройти мимо нього. Проте Шуфріч обернувся і, відмітивши, Льовочкина, кинув йому: “Я давно тобі хотів сказати...”, і, не договоривши до кінця фразу, ударив Льовочкина кулаком в обличчя. Той відкинувся до стіни і почав по ній сповзати.

Бійка не вийшла, оскільки регіонали, що настигнули, серед яких був Ельбрус Тедєєв, їх розняли.

Нестор Шуфріч - відома забіяка і його кулак вже проходиться по особах деяких політиків. Так кінці минулого року він ударив свого бізнес-партнера екс-міністра транспорту Миколи Рудьковського. Той навіть написав заяву в міліцію. Рік тому Шуфріч повинен був битися на дуелі з Валерієм Гелетєєм, начальником Управління держохорони. Але останній від дуелі, врешті-решт, відмовився. Бійцівські якості Шуфріча стали в нагоді регіоналам під час президентської кампанії в кінці 2004 року. Був випадок, коли він поодинці під час засідання ЦВК, що вирішувала питання про відкриття виборчих ділянок в Росії, стримував натиск нашоукраїнців во розділу Петром Порошенко, що намагалися зірвати засідання комісії.

Проте серед політиків митець пускати в хід кулаки не тільки Нестор Іванович. Так, Євгеній Червоненко, будучи губернатором Запорізької області, під час свого візиту до прем'єра Віктора Януковича в 2007 році, ударив охоронця прем'єра, який його не пускав в кабінет Віктора Федоровича.

Раніше аналогічний випадок відбувся і з депутатом-нунсовцем Олександром Третьяковим, який в 2005 році ударив охоронця Ющенка, що зажадав від нього документи, коли він йшов в кабінет президента. Юрій Луценко один раз наголосився в бійці з Леонідом Черновецким, давши йому ляпас і ударивши в коліно і в пах, а інший - в аеропорту Франкфурта-на-Майні.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.