Тяжке життя мажорів. Нетверезий родич гаранта улаштував стрілянину

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 10.07.2009 14:00 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7558

В центрі Києва невідомий у власній квартирі стріляв, за попередніми даними, з пістолета для відстрілу гумовими кулями в будинку по вулиці Городецького, 12/3. Інцидент стався близько 10.35.

Як повідомили в київському главку міліції, такий інцидент дійсно мав місце. Чоловік, закрившись у власній квартирі почав стрілянину, за попередньою інформацією, з пістолета для відстрілу гумовими кулями. Він стріляв по вікнах своєї ж квартири.

На місці працює міліція. Обставини інциденту з’ясовуються.

Як стало відомо, ймовірно, чоловік, що стріляв - колишній зять Президента України Віктора Ющенка Михайло Гончар. Подібні дії ця людина вже здійснювала раніше.

Найімовірніше він був у стані алкогольного сп’яніння.

Під час інциденту ніхто не постраждав.

Нагадаємо, в грудні 2006 року Михайло Гончар підозрювався в тому, що з вікна його квартири був обстріляний службовий кабінет народного депутата від Партії регіонів Юлії Ковальової. Виникла версія про те, що стріляв він сам, знаходячись у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння, проте слідство незабаром було припинене, і кримінальна справа закрита за відсутністю складу злочину.

7 червня цього року, вночі, у Києві на Михайла Гончара було здійснено напад. У нього вкрали 1,2 млн грн. і 40 годинників.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.