Тяжке життя мажорів. По п’янці родичам гаранта або їхнім корєфанам можна й постріляти

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 13.07.2009 12:26 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7572

Закон один для усіх: родичу гаранта та його типу товаришу, які напившись, вчинили стрілянину із незареєстрованої зборої у центрі столиці, навпроти Секретаріату Президента - нічого не буде.

Друга колишнього зятя Віктора Ющенка Михайла Гончара, якого підозрюють у стрілянині у квартирі в центрі Києва, допитали у Печерському РОВС і відпустили.

Про це “Сєгодня” сказав керівник прес-служби столичної міліції Володимир Поліщук.

"У нас є ще 7 днів для рішення, але, швидше за все, кримінальної справи не буде - через відсутність складу злочину", - сказав він.

Джерело газети в МВС сказало, що друг Гончара Олексій Петренко взяв провину на себе і не наполягає вже на тому, що випадково натиснув на курок карабіна, оскільки 23 відстріляних гільзи та свідчення людей, які чули цілу низку пострілів, не вписуються у його версію.

"Зараз з'ясовуємо, як карабін опинився у квартирі Гончара. Адже зброю на нього не зареєстровано. А за незаконне зберігання "ствола" загрожує строк до трьох років", - сказав співрозмовник.

"Сам же Михайло Гончар у той день безпробудно спав, навіть коли в квартирі працювали слідчі. Його розбудили, поспілкувалися, але він заявив, що нічого не пам'ятає", - додав він.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.