Microsoft офіційно презентував тестову версію Office 2010

Автор/джерело -  © Lenta.ru



Дата публiкацiї - 13.07.2009 19:29 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7579

Корпорація Microsoft 13 липня офіційно презентував ранню тестову версію офісного пакету Office 2010. Випробувати її зможуть десятки тисяч чоловік, що отримали запрошення, повідомляється в прес-релізі компанії.

Окрім звичайних програм в Office входить веб-сервер-пакет Office Web, покликаний частково замінити Word, Excel, Powerpoint і Onenote в тому випадку, якщо у користувача є доступ тільки до браузеру.

Веб-сервера-додатку розповсюджуватимуться через Windows Live, їх включать у всі дистрибутиви Office, а також пропонуватимуться через Microsoft Online Services. У останньому випадку користувач зможе оформити підписку на Office Web і скористатися послугою хостингу.

Microsoft зменшила число редакцій Office з восьми до п'яти і додала в кожну з редакцій різні додатки. Одночасно з Microsoft Office 2010 були представлені тестові версії Microsoft Sharepoint Server 2010, Microsoft Visio 2010 і Microsoft Project 2010.

Варто відзначити, що деяким користувачам вдалося випробувати тестову версію без запрошення. За декілька годин до презентації тестова версія потрапила в торренти. Її викачали більше тисячі чоловік.

Очікується, що повна і остаточна версія Microsoft Office 2010 вийде в першій половині 2010 року.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.