Кравчук упевнений - уряд врятував країну, а Янукович не рятує, бо боїться посміховиська

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 14.07.2009 15:53 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7584

Екс-президент України Леонід Кравчук впевнений, що економічну кризу від України відвернула прем’єр-міністр Юлія Тимошенко та її команда.

Про це він заявив, виступаючи сьогодні на з’їзді ВО «Батьківщина» з нагоди 10-річчя партії.

Кравчук зазначив, що зараз в Україні є два табори політиків. Один з них – це уряд, який працює на подолання кризи і який очолює Тимошенко, а другий складається як з представників влади, так і представників опозиції, і цей табір, за словами Кравчука, не знає, що йому робити.

Як сказав Кравчук, “вони звинувачують уряд, аби заявити про себе негативом, тому що позитивом не можуть».

Він заявив, що «кризу сьогодні відвернула від України Юлія Тимошенко та її команда».

Разом з тим він піддав критиці чинного Президента Віктора Ющенка. За словами Кравчука, після свого приходу на президентський пост Ющенко “зруйнував владу і повалив статус Президента”.

Кравчук підкреслив, що поки українці не очистять владу від недостойних людей, ніякі зміни до Конституції не допоможуть.

Він додав, що сьогоднішнім політикам має бути соромно. За його словами, “ми маємо перейти в площину моралі, оскільки інші аргументи вже не діють”.

Натомість лідер Партії регіонів Віктор Янукович констатує, що Україна опинилася у критичній економічній ситуації.

Про це Янукович заявив сьогодні під час робочої поїздки у Дніпропетровськ.

Політик, зокрема, вкотре піддав жорсткій критиці діяльність діючої влади щодо забезпечення розвитку держави в умовах фінансово-економічної кризи.

«Звичайно, багато чого сьогодні не хочеться називати якимись поганими словами…» - сказав В.ЯНУКОВИЧ. Він зауважив, що коли буде відкритий доступ до засекреченої сьогодні урядом інформації про реальну фінансово-економічну ситуацію в країні, «ми одразу побачимо, що Україна, я вибачаюся…, з одним голим місцем – ви знаєте, з яким».

Натомість, за словами Януковича, у Партії регіонів є конкретний план виходу з кризи, який він зараз не хоче оприлюднювати через одну причину: «Щоб наші опоненти не зробили з цього глузування».

«Нова команда повинна взяти на себе відповідальність і розпочати професійно «пахати», - розповів В.ЯНУКОВИЧ про плани Партії регіонів після приходу її до влади у 2010 році, у чому він переконаний


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.