Хроніки бєспрєделу. Удєльний князьок-міліцай постріляв і побився на очах дітлахів

Автор/джерело -  © Об'єктив



Дата публiкацiї - 17.07.2009 13:12 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7609

У Харківській області 4 липня начальник Волчанського міського управління міліції В’ячеслав Гармаш на одній з баз відпочинку влаштував стрілянину з пістолета.

Як стало відомо "Об'єктиву" із власних джерел, 4 липня близько 18:00 начальник Волчанського міського управління міліції В’ячеслав Гармаш разом зі своєю дружиною і друзями на катері пришвартувався в недозволеному місці - на одній з баз відпочинку - в місці купання дітей. Рятувальник пансіонату попросив покинути зону дитячого купання, оскільки це загрожувало дітям, що купаються.

Між рятувальником і В’ячеславом Гармашем зав’язалася суперечка. Як стверджує джерело, начальник Волчанської міліції почав погрожувати рятувальникові зброєю і зробив постріл у присутності відпочивальників та дітей.

Після чого Гармаш викликав співробітників спецпідрозділу «Беркут», дав наказ затримати рятувальника. За твердженням джерела, правоохоронці разом з начальником Волчанської міліції побили рятувальника і тих громадян, які намагалися припинити злочинні дії міліціїв.

В центрі громадських зв’язків Головного управління МВС у Харківській області факт стрілянини з боку начальника міськуправління міліції підтвердили. За словами начальника ЦЗГ Сергія Дягільова, міліція провела службове розслідування, матеріали передані в прокуратуру.

Від “Аратти”: ми публічно звертаємося до Міністра внутрішніх справ Юрія Луценка аби він особисто повідомив громадськість щодо його реакції, як очільника відомства, на цей, надзвичайно небезпечний для суспільства випадок.

Особливо було б цікаво взнати, за якими критеріями відбираються кадри на посади керівників територіальних відділків МВС і наскільки є дієвий контроль за їхньою діяльністю.

Нам, громадянам України також важливо знати, які заходи вжито до службовців спецназу, які виконуючи незаконний наказ начальника застосували силу до беззбройних громадян, які намагалися захистити власних дітей від злочиця у міліцейській формі.

Чи цей випадок не вартий уваги Міністра?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.