Керівник столичного метро натякнув: його команда “засвоїть” все і буде все одно мало

Автор/джерело -  © РБК-Україна



Дата публiкацiї - 17.07.2009 14:24 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7611

Економічно обґрунтований тариф проїзду у київському метрополітені становить 2 грн 52 коп, але підвищуватимуть платню виключно космічними рученятками.

Про це повідомив сьогодні журналістам начальник КП "Київський метрополітен" Петро Мірошников.

За його словами, зараз середня вартість однієї поїздки в метро складає 1 грн 10 коп. Разом з тим він наголосив, що питання підвищення тарифу поки не стоїть. "Питання тарифів знаходиться не в компетенції метрополітену, а у компетенції КМДА", - сказав він.

Він повідомив, що метрополітен з держбюджету за І півріччя 2009 р. отримав 12 млн грн замість 130 млн грн, необхідних для компенсації проїзду в метрополітені пільгових категорій населення.

Мірошников зазначив, що метрополітен вивчає питання обмеження кількості поїздок у проїзному квитку та запровадження вартості проїзду залежно від кількості зупинок.

За його словами, запровадження такого проекту є передчасним, оскільки від цього постраждають мало захищені верстви населення. "Ми (київський метрополітен) не будемо пропонувати місту запроваджувати такий тариф", - наголосив він.

Від “Аратти”: знаючи викрутаси космічної команди клептоманів, ми впевнені - скоро на Хрещатику заспівають стару пісню про те, що ми, кияни, наносимо столиці виключно збитки і чиновники на крутих автівках їздять виключно у залатаних штанцях своїх дідусів та прадідусів.

А відтак, ми невдячні, маємо ще більше затягнути паски і віддати трудову копійчину панам клептоманам, аби мати змогу юодай доїхати до роботи. Про комофрт взагалі вже просто не йдеться.

А може б варто викинути цих хлопчиків на смітник, бо прокурор їх все одно не чипатиме? Не повіримо, щоб у тримільйонному місті не знайшлося декілька десятків порядних фахівців, які б могли змінити цей мотлох у самоврядних кабінетах.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.