Уряд скасував рішення про підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги у Києві

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 17.07.2009 17:07 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7616

Уряд прийняв рішення про зупинення дії Розпоряджень КМДА про підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги в місті Києві. Про це заявила Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко сьогодні на брифінгу.

Уряд “обломив” ґешефт Черновецького по обкраданню киян.

«Уряд прийшов до висновку, що тарифи для киян підвищені з суттєвим порушенням чинних законів і нормативних актів та без економічного обґрунтування. Тому Уряд одностайно прийняв рішення зупинити дію постанов КМДА №516, 518, 520 від 29 квітня 2009 року щодо підвищення тарифів», - повідомила Прем’єр-міністр. За її словами, про це свідчить звіт спеціальної урядової комісії, яка вивчала обґрунтованість та законність рішень КМДА про підвищення тарифів для населення на тепло, гарячу і холодну воду, утримання і експлуатацію житла тощо.

«Я хочу звернутися до киян: Уряд завжди захищав і буде захищати ваші інтереси», - заявила Прем’єр-міністр. Вона повідомила, що рішення Уряду починає діяти з моменту прийняття та додала, що кияни повинні платити за житлово-комунальні послуги за старими тарифами. При цьому, за словами Глави Уряду, всі підприємства, які здійснюють надання житлово-комунальнихпослуг, зобов’язані зробити перерахунок коштів тим громадянам, які вже сплатили за житлово-комунальні послуги за новими тарифами.

Юлія Тимошенко також повідомила, що Уряд направить матеріали до Генеральної прокуратури України з метою встановлення посадових осіб, причетних до прийняття незаконних рішень щодо підвищення тарифів, повідомляє прес-служба КМУ.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.