Київенерго запропонувала альтернативний варіант оплати за електроенергію

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 17.07.2009 17:23 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7617

Акціонерна компанія “Київенерго” запропонувала киянам тимчасовий альтернативний спосіб оплати за спожиту електроенергію - за допомогою окремої квитанції.

Про це повідомила прес-служба АК “Київенерго” сьогодні, 17 липня. Тепер споживачі енергокомпанії мають можливість використовувати бланки квитанцій, які розміщено на офіційному сайті “Київенерго”.

Абонент може роздрукувати бланк квитанції із оплати електроенергії, у якій зазначено реквізити банківського рахунку АК “Київенерго”, власноруч заповнити її і здійснити оплату за спожиту електроенергію окремо від загального отриманого рахунку за квартплату. При цьому варіант оплати за електроенергію повністю залишається на вибір абонента.

«Останні події черговий раз показали, що система розрахунків через ГІОЦ є не бездоганною. Це викликає незручності та нарікання як з боку Київенерго, так і населення. Систему розрахунків треба змінювати і енергокомпанія зі свого боку займається цим. В якості тимчасового заходу Київенерго пропонує приймати квитанції, заповнені самими абонентами. Із таким проханням кияни також звертаються до інформаційно-довідкової служби Київенерго 1588, за останню добу зафіксовано 20% дзвінків з цього приводу. Окреме прохання - бути уважними при внесенні даних для зарахування оплати на особистий рахунок», - заявив директор СВП "Енергозбут Київенерго" Олексій Савенков.

Для оплати використаної електроенергії таким способом, споживачеві необхідно обов'язково вказати в роздрукованій квитанції особовий рахунок, П.І.Б., адресу, показники лічильника, споживання, суму, до оплати. При наявності пільги вказати пільгову знижку.

Київенерго також нагадує, що споживачі мають можливість використовувати наступні варіанти оплати за електроенергію:

- Звернутися у відповідну міжрайонну сервісну дільницю, де можна отримати квитанцію з оплати електричної енергії, в якій зазначено реквізити отримувача коштів (АК Київенерго) і дані споживача (особовий рахунок, П.І.Б., адреса). При цьому споживачу необхідно вказати у квитанції лише показники лічильника, споживання, і суму до оплати (при наявності пільги вказати пільгову знижку). Зазначені квитанції можна отримати у вигляді розрахункової книжки на 12 місяців.

- Звернутися в будь-який пункт прийому платежів, отримати загальну банківську квитанцію на оплату. При цьому в квитанції необхідно обов'язково вказати: реквізити рахунку АК Київенерго, на який перераховуються кошти, призначення платежу (за електроенергію), особовий рахунок споживача, П.І.Б., адреса, показники лічильника, споживання, і суму до оплати (при наявності пільги вказати пільгову знижку). При цьому необхідно звернути особливу увагу на правильність зазначеного в квитанції розрахункового рахунку та особового рахунку споживача, що необхідно для правильного зарахування коштів на рахунок АК Київенерго і на особовий рахунок споживача.

Реквізити для сплати за спожиту електроенергію споживачами, які розраховуються безпосередньо з АК "Київенерго"
Одержувач: АК “Київенерго”
Код ЄДРПОУ 00131305
№ р/р 26038301201
МФО 322669
у ГУ по м.Києву та Київській області ВАТ "Ощадбанк"


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.