Українці демонструють “палке кохання” до “вічноживого” Леніна

Автор/джерело -  © Житомир.info



Дата публiкацiї - 17.07.2009 17:43 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7618

У Житомирській області невідомі вночі влаштували пожежу на голові пам’ятника Леніну, перетворивши його на пам’ятник “вождю чорношкірих”.

Невідомі підпалили пам'ятник Леніну в райцентрі Червоноармійськ Житомирської області.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Міністерства із надзвичайних ситуацій і захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи в Житомирській області.

Вночі 16 липня близько 2.25 до пожежної частини Червоноармійська надійшло повідомлення про те, що в центрі райцентру горить пам'ятник Леніну.

Пожежники, що приїхали за викликом згасили підпалені на голові Леніна шини протягом декількох хвилин. Пам'ятник, що виконаний з граніту, в результаті пожежі покрився кіптявою, так що вождь світового пролетаріату тепер схожий на мешканця африканського континенту.

У прес-службі УМВС в Житомирській області уточнили, що міліція проводить розслідування інциденту і встановлює осіб хуліганів. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Від “Аратти”. Дивно, - про яку кримінальну справу може йтися, коли місцеві громадяни скористалися своїм конституційним правом на владу в Україні і борються з наслідками комуністичного минулого у відповідності із закликами та Указом Президента України?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.