З нагоди візиту російських попів у Почаєві буде дефіцит горілки

Автор/джерело -  © Обком



Дата публiкацiї - 27.07.2009 13:38 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7636

Голова Тернопільської облдержадміністрації Юрій Чижмарь рекомендував виконкому Почаєвської міської ради обмежити продаж алкогольних напоїв на території Почаєва в період візиту Патріарха Московського і всієї Русі Кирила.

Як повідомили в прес-службі обладміністрації, про це йшлося на нараді з підготовки до святкування у Почаєві 450-ліття принесення Почаєвськой чудотворної ікони Божої Матері на Волинь і 350-ліття з дня отримання мощів преподобного Іова Почаєвського.

Також Чижмарь дав доручення забезпечити необхідними медикаментами і устаткуванням лікарні та інші заклади охорони здоров'я в населених пунктах на шляху руху паломників в Почаїв. На період візиту Патріарха Кирила планується забезпечити цілодобове чергування медичних постів.

З огляду на те, що на ювілейні урочистості приїде багато паломників, в Почаєві, як наголошувалося на нараді, облаштують додаткові автостоянки, окрім цього встановлять додаткові вказівні дорожні знаки на основних дорогах.

Чижмарь також дав доручення правоохоронним органам і профільним управлінням та службам забезпечити охорону громадського порядку, вжити заходів щодо дотримання вимог пожежної безпеки і запобігання виникненню надзвичайних ситуацій.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.