Льоня Космос стомився від влади - він знову у відпустці

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 29.07.2009 14:38 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7649

Київський міський голова Леонід Черновецький за погодженням із Президентом України пішов у чергову відпустку.

Про це повідомила прес-служба БЮТ в Київраді.

Згідно з розпорядженням самого ж мера, Черновецький відпочиватиме з 24 по 31 липня, а потім ще раз з 15 по 22 серпня. Обов’язки голови КМДА у цей час виконуватиме перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко, справами Київської міської ради займатиметься секретар Київради Олесь Довгий.

Депутатська фракція «Блок Юлії Тимошенко» у Київській міській раді нагадує Леоніду Черновецькому, що 26 червня 2009 року він сам зробив заяву у пресі про те, що в цьому році він не збирається відпочивати через «надзвичайну стурбованість складним політичним та економічним станом України», що «не дає йому розслабитись ні на секунду».

«Враховуючи халатне ставлення Черновецького до покладених на нього обов’язків міського голови, Блок Юлії Тимошенко пропонує йому добровільно подати у відставку у зв’язку з неспроможністю працювати», - йдеться у повідомленні прес-служби БЮТ.

Нагадаємо, раніше Черновецький ходив у відпустку 19 лютого і мав пробути там до 21 березня, однак 10 березня вже вийшов на роботу.

27 березня Черновецький знову пішов у відпустку і мав там пробути до 6 квітня. Однак через хворобу не зміг вийти на роботу.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.