Зборонений гральний бізнес, попри все, - грає

Автор/джерело -  © РБК-Україна



Дата публiкацiї - 29.07.2009 16:07 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7650

З початку 2009 р. співробітниками міліції в Києві вилучено 600 автоматів і 20 гральних столів.

Про це повідомив заступник начальника відділу управляння по боротьбі з економічними злочинами ГУ МВС в м. Києві Кирило Маслов.

Маслов також повідомив, що впродовж місяця дії закону про заборону грального бізнесу (з 25 червня ц. р.)

Маслов зазначив, що на сьогодні існує проблема з складуванням вилучених автоматів, оскільки склади КМДА переповнені ними.

Він додав також, що на сьогодні не працює жоден з гральних закладів високого та середнього рівня, однак існують випадки ведення грального бізнесу в малих архітектурних формах та підвалах.

Також Маслов повідомив, що ще до вступу в дію закону два гральних заклади по вул. Урицького, 1, та вул. Горького, 50 отримали рішення Солом"янського райсуду м. Києва, яке дозволило їм проводити гральну діяльність. МВС оскаржило це рішення в Солом"янському і Печерському райсудах м. Києва, і закрило відповідні гральні заклади до винесення судами рішень.

В свою чергу заступник голови КМДА Сергій Рудик заявив, що жоден суд, окрім Конституційного суду, не може дозволити гральний бізнес. Він зазначив, що правоохоронні органи не мають виконувати рішення судів щодо дозволу на гральний бізнес.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.