Смертельно втомлений Черновецький вийде на роботу лише на два тижні

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 31.07.2009 19:08 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7692

Сюзерен Черновецький пішов у відпустку, щоб набратися сил перед президентськими виборами - стверджує його вірний васал.

Він полетів... Але обіцяв повернутися...

Як передає кореспондент УНІАН, про чергову відпустку київського мера сьогодні в інтерв’ю журналістам сказав перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Анатолій Голубченко, відповідаючи на запитання, чому Л.Черновецький раптово вирішив йти у відпустку, хоча раніше заявляв, що не має такого наміру.

«Я думаю, що він розуміє, що настає гаряча пора виборів. Йому доведеться багато працювати, щоб утримати Київ від всяких політичних амбіцій з різних сторін. Йому потрібно буде працювати», - сказав А.Голубченко.

При цьому він додав, що у Л.Черновецького залишилась частина відпустки, і він взяв її на тиждень.

На запитання, де відпочиває мер, А.Голубченко сказав, що не знає де саме, але зауважив, що в Україні. «В межах України – це я знаю. Мабуть, в Криму», - сказав він.

Перший заступник голови КМДА також повідомив, що виконуватиме обов’язки мера до понеділка, а в понеділок Л.Черновецький має вийти на роботу.
«Потім в нього ще одна відпустка. Знов на тиждень через два тижні», - сказав А.Голубченко.

Від “Аратти”: У нас склалося стійке враження, що улюблений мер всіх київських гречаних гурманів, не просто втомлений, а смертельно втомлений. Мабуть Черновецького, як і його попередників з відомого роману Герберта Уеллса, вразили земні мікроби і віруси, що тепер заважає меру виконувати його обов`язки. Чи то він вже нахапав стільки, що "клав з прибором" на Київ, киян і всі київські проблеми.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.