Українські лохотрони режисують російські чекісти-політтехнологи

Автор/джерело -  © ІМК



Дата публiкацiї - 3.08.2009 17:17 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7705

Окрім Юлії Тимошенко та Володимира Литвина, усі засвітили у своїх штабах наявність іноземних політтехнологів.

Про це сьогодні на прес-конференції повідомив заступник директора Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький.

"Політтехнолог Росії дуже часто є співробітником спецслужб, зрозуміло, що політтехнологією вони не займаються в Росії, тому що у них виборів, взагалі-то, не буває, тому політтехнологією вони займаються на території колишнього Радянського Союзу, виконуючи не політтехнологічну функцію, а функцію агентів впливу певної держави. Тому можемо відповідально сказати, що певні штаби наших кандидатів у президенти знаходяться під серйозним впливом російських спецслужб", - сказав політолог.

Крім того, Голобуцький відзначив, що той "креатив, який подається цими політтехнологами, залишається, кандидати ідуть, вибори закінчуються, але розлад, який вони вносять протягом 3-4 місяців, ми потім розхльобують упродовж років".

Також він особливо підкреслив, що з Ющенко працює відомий політолог Вадим Карасьов, який "залишився Президентові у спадок від Віктора Балоги".

"Він досить умілий фахівець, проте Ющенко - сам собі політтехнолог, коли людина має месіанське мислення, вона себе вважає найрозумнішою, тому якщо до нього приходить розумніша людина, він ніколи не користуватиметься його радами. Ющенко часто буде сам коректувати свою кампанію", - додав Голобуцький.

Від “Аратти”: втім, у ЗМІ вже була інформація, що й чинний Президент нібито має у своєму штабі іноземців, яких йому нібито знайшла Катерина Михайлівна.

А у штабі Януковича, як загальновідомо, вже традиційно працює інтернаціональна російсько-американська політтехнологічна бригада.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.