Пішов з життя Кузя - лідер гурту “Брати Гадюкіни” (доповнено)

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 3.08.2009 17:43 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7706

Сьогодні, після тривалої боротьби з важкою хворобою пішов із життя Сергій Кузьминський - фронтмен легендарного українського рок-гурту “Брати Гадюкіни”.

Сьогодні, після тривалої боротьби з важкою хворобою пішов із життя Сергій Кузьминський. На жаль, втішні прогнози лікарів не справдилися, і сьогодні ми втратили справжнього музиканта й людину, повідомляє офіційний сайт гурту “Брати Гадюкіни”.

Два місяці тому (01.05.09 р.) Сергію був поставлений діагноз — злоякісна пухлина гортані третього ступеню.

За ствердженням лікарів, після проведення першого сеансу хіміотерапії пухлина зменшилась на 70%. Але, у хворого спостерігалося важке проявлення побічних ефектів викликаних радикальними методами лікування та наявністю хронічного гепатиту С.

Гурт "Брати Гадюкіни" та сім'я Кузі висловлюють подяку всім тим, хто підтримував його під час хвороби.

Попрощатися з Сергієм Кузьмінським Ви маєте змогу 5 серпня у Львові в галереї "Дзиґа" на Вірменській 35 з 15:00 по 23:00.

Похорони відбудуться в четвер, 6 серпня, на Личаківському кладовищі.

Кузьмінський — екс-львів’янин. Із 1988-го — вокаліст групи “Брати Гадюкіни”. 1994-го пішов із гурту, щоб лікуватися у Бельгії від наркозалежності. З 1995-го жив у Києві. В Інтернеті познайомився з москвичкою Настею, 2001-го переїхав до неї. Там виступав по клубах, виконував психо-транс, підпрацьовував діджеєм під псевдонімом Dj Pubert. Дітей подружжя не має.

Сергію було лише 46...


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.