Мобільники стають трансформерами

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 5.08.2009 15:01 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7726

На дизайнерському конкурсі Design The Future, організованому компанією LG для студентів, концепт під назвою HiFi, переміг проект, в якому реалізовано абсолютно новий спосіб використання мобільного телефону.

Нові концепти мобільних трансформерів

Як повідомляє The Design Blog, господар подібного апарату кількома рухами зможе трансформувати мобільник в навушники, які можна регулювати для зручного розміщення на голові.

За даними розробників, навушники будуть працювати подібно Bluetooth-стереогарнітурі з тією відмінністю, що роль гарнітури виконає сам телефон.

Повідомляється також, що апаратові з декількох секцій можна буде надавати й інші форми, наприклад трансформувати його в браслет або наручний годинник і носить на руці.

Лицьові поверхні панелей телефону складаються з сенсорних дисплеїв, а з їх тильної сторони розташовуються динаміки, зазначили автори проекту.

Цікаво, що у квітні японська компанія-виробник мобільних телефонів Kyocera представила концептуальний телефон EOS, що володіє незвичайним дизайном: EOS складається в три секції, подібно гаманцю.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.