Пограбування пошти. Є жертви

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 17.08.2009 13:10 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7754

14 серпня близько 9 години в центрі села Геронимівка Черкаського району Черкаської області було скоєно напад на місцеве поштове відділення “Укрпошти”. В результаті нападу вбито інкасатора, нападнику вдалося викрасти значну суму грошей.

За фактом збройного пограбування порушено кримінальну справу, створено оперативно-розшукову групу, яка займається розкриттям злочину.

Як повідомили у відділі зв`язків з громадськістю УМВС України в Черкаській області, за гарячим слідом нападника не вдалося затримати, тому найближчим часом в пресі було оприлюднено його фоторобот, а за надану громадянами інформацію, яка допоможе у розкритті злочину, правоохоронці обіцяють грошову винагороду у сумі 50 тисяч гривень. Від інших коментарів у міліції утримуються.

Як розповіли кореспонденту УНІАН працівники пошти, які побажали залишитися неназваними, нападник був один. Він діждався коли інкасатор занесе сумку з грошима у відділення зв’язку. Того дня з Черкас привезли більш як 300 тисяч гривень для виплати пенсій у 10 селах Черкаського району.

Чоловік зайшов у приміщення пошти і, погрожуючи, почав вимагати віддати гроші. Проти нападника виступив інкасатор, але у сутичці нападнику вдалося заволодіти табельним пістолетом і, вистреливши два рази, він вбив його.

Після чого, вже озброєний нападник, прихопивши мішок з грошима, кинувся тікати з пошти. Він вскочив у інкасаторський фургон, що стояв біля пошти, в якому сидів водій. Вже в машині між водієм і нападником зав’язалася бійка, водію вдалося вискочити на ходу. Як стверджують місцеві жителі, під час бійки у машині, було збито жінку, яка переходила дорогу.

Викрадений інкасаторський фургон правоохоронці знайшли у лісі поблизу села.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.